Parlem de càncer i fertilitat, al webinar de l’ONG Més que Idees

Covid-19: com afecta els tractaments de reproducció?
11/2020
Canvis del sòl pèlvic en l’embaràs, en un curs de Fetal i+D Education
11/2020

Parlem de càncer i fertilitat, al webinar de l’ONG Més que Idees

Com es veu afectada la fertilitat després del càncer? Quines mesures de preservació té? Quan i com es realitzen? Aquests van ser els temes del webinar “Parlem de càncer i … fertilitat” organitzat per l’organització no governamental Més que idees, per a pacients i familiars de malalts oncològics.

A més de resoldre aquestes qüestions, descobriem com afrontar aquesta etapa de la nostra vida des d’un punt de vista emocional amb Encarnació Hijano, psicooncòloga i psicòloga en Reproducció Humana Assistida de la Clínica Victòria (Màlaga). També comptava amb l’experiència personal de l’Ana Correa.

“És clau preservar la fertilitat abans de realitzar qualsevol tractament que pugui alterar-la; fer-ho després és més complex “, apuntava Dolors Manau, responsable de reproducció assistida de FIVclínic. Per preservar la fertilitat en aquests casos hi ha diverses opcions: “Criopreservando de la mostra seminal, criopreservando d’ovòcits o, si no és possible, congelant còrtex ovàric”.

Recupera’l aquí:

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepta el seu ús.

ACEPTAR
Aviso de cookies