Dolors Manau, responsable de FIVclínic, vocal de la nova junta directiva de la Societat Espanyola de Fertilitat

Intel·ligència artificial en medicina reproductiva
05/2022
En relació a la preservació de la fertilitat en persones transgènere, tesi doctoral d’Aina Borràs
08/2022

Dolors Manau, responsable de FIVclínic, vocal de la nova junta directiva de la Societat Espanyola de Fertilitat

Dolors Manau, responsable de reproducció assistida de FIVclínic, escollida vocal de la nova junta directiva de la Societat Espanyola de Fertilitat, arran de la seva participació en la candidatura “Una SEF per a tu”.

La Societat Espanyola de Fertilitat (SEF) és un grup de caràcter científic que té com a principal objectiu vetllar perquè la cura de la salut i del pacient es faci de manera més òptima i correcta possible.

Una nova junta de la SEF

La nova junta directiva de la SEF està formada per un equip multidisciplinar, fresc, dinàmic i ple d’il·lusió. Una de les seves fites és millorar l’atenció del pacient per part dels professionals. Per fer-ho vol desenvolupar cicles formatius sobre comunicació, empatia, tractament d’emocions… Tot això encaminat a una millor comprensió de la situació de cada pacient. I és que a Espanya es fan anualment 180.000 processos de reproducció assistida. El 70% dels quals es realitza a la sanitat privada. Una bona atenció al pacient és clau.

“Volem enfortir els programes docents i formatius per als associats; potenciar la investigació nacional i internacional i contribuir a la visualització dels professionals; unificar esforços amb societats científiques germanes (biòlegs, genetistes, andròlegs, psicòlegs, infermeres, nutricionistes…) i obrir les mires a altres societats: europea, hispanoamericana i portuguesa.”

La nova junta de la SEF.

Les funcions de la SEF

Entre les funcions de la SEF també trobem la de promoure estudis referents a la fertilitat i recollir resultats de clíniques de fertilitat i publicar-los al web perquè qui ho desitgi pugui consultar estadístiques, taxes d’èxit, nous estudis, etc.. A més, també informa a l’Administració i a les entitats que ho requereixin sobre qüestions que tinguin relació amb la salut reproductiva.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepta el seu ús.

ACEPTAR
Aviso de cookies