Fecundació “In vitro” en cicle natural

Fivclínic és un centre de referència en cicle natural, on hem realitzat més de 1000 tractaments com aquests des de fa més de 20 anys.

El cicle natural és una tècnica molt suau que ens permet optimitzar el desenvolupament de l’òvul escollit pel teu ovari, afavorint així aconseguir el millor embrió en un tractament realitzat sense medicació i amb bones probabilitats d’èxit.

Fecundació "In vitro" en cicle natural

A qui va orientat aquest tractament?

  • Dones de menys de 40 anys amb baixa reserva ovàrica que no han aconseguit desenvolupament multifol·licular (de diversos fol·licles) en cicles previs de FIV amb estimulació hormonal.
  • Quan l'estimulació ovàrica està contraindicada, com en determinades malalties hormonodependents.
  • Quan la pacient no vol fer una estimulació hormonal.
  • En casos de mala qualitat ovocitària repetida en els quals es sospiti que pot influir-hi l'estimulació hormonal

La fecundació "in vitro" en cicle natural és un recurs útil per a aconseguir embaràs amb les gàmetes pròpies en algunes pacients orientades prèviament a la donació d'òvuls.

És important tenir en compte que es requereixen cicles regulars, i no és possible si hi ha irregularitats del mateix

En què consisteix el cicle natural?

El procés és senzill. Es realitza un seguiment analític i ecogràfic del creixement fol·licular en un cicle ovàric espontani, així com del gruix endometrial. En el transcurs d'aquest cicle es requereixen entre dos i cinc controls. Només és necessària l'administració final de HCG i un anàleg antagonista de la GnRh per programar el moment de la punció fol·licular. Posteriorment es realitza la fecundació de l'òvul obtingut de manera habitual, així com la transferència embrionària

Quants cicles naturals es poden fer? S'ha d'esperar molt de temps entre un tractament i un altre?

No hi ha un màxim de cicles naturals que es puguin realitzar. No obstant, sabem que si en 3-4 intents no s'ha aconseguit embaràs, la probabilitat d'èxit en successius tractaments disminueix significativament. D'altra banda, al no administrar cap medicació, en cas de no aconseguir embaràs en un intent, es pot tornar a intentar amb el següent cicle sense necessitat d'esperar més temps.

Demana una cita

He llegit i accepto la política de privadesa

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepta el seu ús.

ACEPTAR
Aviso de cookies