Maternitat en “stand-by”, al Sense Ficció de TV3

El paper de la psicologia en la reproducció assistida: com pot ajudar-nos?
03/2019
Com afecta l’estil de vida a la fertilitat?
02/2020

Maternitat en “stand-by”, al Sense Ficció de TV3

A través de testimonis molt íntims, el documental fa una anàlisi de la maternitat a Catalunya. La peça compta amb les declaracions d’especialistes en la matèria com Dolors Manau, de FIVclínic.

Catalunya és en aquests moments un dels llocs d’Europa i del món on l’edat mitjana de la maternitat és més elevada: gairebé als 31 anys. I en paral·lel és un dels llocs d’Europa i del món on les mares tenen menys fills: 1,3. A més, l’anomenat recanvi generacional se situa en els 2,1 fills.

Són dues tendències que han avançat de la mà en les últimes dècades i a les quals se suma ara una tercera dada: per primera vegada, una de cada quatre dones catalanes es quedarà sense tenir fills. A vegades perquè vol, però sovint perquè no pot. 

En aquest documental de TV3, Sense Ficció, entrevisten a Dolors Manau, responsable de reproducció assistida de FIVclínic.

Veure el reportatge: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/sense-ficcio/maternitat-en-stand-by/video/5834827/

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepta el seu ús.

ACEPTAR
Aviso de cookies