Les últimes novetats en embriologia, a ASEBIR 2021

Per què cal seguir uns bons hàbits alimentaris abans de l’embaràs?
11/2021
Què és la baixa reserva ovàrica i quines opcions terapèutiques tens?
12/2021
Per què cal seguir uns bons hàbits alimentaris abans de l’embaràs?
11/2021
Què és la baixa reserva ovàrica i quines opcions terapèutiques tens?
12/2021

Les últimes novetats en embriologia, a ASEBIR 2021

Hem participat al XI congrés ASEBIR, a Toledo, per presentar les darreres investigacions i estudis sobre embriologia i reproducció assistida del nostre equip. La nostra aposta per un model de recerca translacional ens fa capaços de transformar el coneixement científic en resultats tangibles per al pacient.

Del 17 al 19 de novembre va tornar el Congrés ASEBIR 2021 per a l’estudi de la Biologia de la reproducció. Aquesta cita nacional bianual reuneix els embriòlegs i investigadors més importants del nostre país, així com els treballs d’alguns referents internacionals al sector. En aquesta trobada s’analitzen els avenços tècnics i presentem les darreres investigacions sobre embriologia i reproducció assistida del nostre equip.

Els estudis en embriologia de FIVclinic

En aquesta ocasió, l’embriòloga Marta Guimerà va presentar l’Estudi comparatiu de la cinètica embrionària en cicle natural vs cicle amb estimulació ovàrica per a FIV. L’estudi el signa amb Marta Méndez, Yolanda Cívic, Gemma Casals, Francesc Fàbregues, Dolors Manau i Salvadora Cívic, d’Hospital Clinic de Barcelona.

A més a més, va quedar finalista del Premi ASEBIR al millor Pòster 2021 la nostra comunicació «Characterization of ovarian follicular resumption after drug-free IVA in primary ovarian insufficiency patient» (Caracterització de la represa fol·licular ovàrica després d’IVA sense fàrmac en pacient amb insuficiència ovàrica primària), signada per Marta Méndez, JM. Calafell, J. Ferreri, Salvadora Cívic, Dolors Manau i Francesc Fabregues.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepta el seu ús.

ACEPTAR
Aviso de cookies