Qui som

FIVclínic és la Unitat de Reproducció Assistida del Grup Hospital Clínic de Barcelona. Actualment l’Hospital Clínic està considerat com un dels millors hospitals universitaris del nostre país, destacant tant en l’àmbit assistencial com en el docent i investigador.

En aquest context d’alt nivell, FIVclínic compta amb unes instal·lacions i equipaments dotats de la tecnologia més avançada i que posa a disposició dels seus clients a través d’una amplia oferta d'horaris.

A FIVclínic oferim als nostres clients una atenció integral, especialitzada i altament personalitzada, orientada a aconseguir un embaràs en parelles amb problemes d’esterilitat o en dones que no tenen parella masculina.

Els nostres programes de donació d’òvuls i semen ens permeten ajudar a aconseguir l’objectiu de moltes dones: Ser mares.

Tot aquest entorn atorga al nostre projecte un segell de rigor, qualitat i excel·lència que posem a disposició dels nostres clients i que és la nostra millor garantia.

Volem i podem ajudar-te. Confia en nosaltres.

Els nostres valors

La nostre missió consisteix en oferir un servei especialitzat i de màxima qualitat en l’estudi, tractament i prevenció de problemes de fertilitat, tant a nivell mèdic com quirúrgic, amb capacitat d'atenció multidisciplinar.

Qualitat

Lideratge

Treball en equip

Implicació

Integritat

Garanties de qualitat

A FIVClínic complim controls de qualitat estrictes en tots els serveis que oferim als nostres pacients. Així ho demostren els segells de qualitat que ens han atorgat diferents entitats:

AENOR ISO 9001

Certificado AENOR 2023

ER-0092/2012
Veure certificat
Certificació de qualitat de FIVclínic segons la norma ISO 9001 d'AENOR

IQNET

Veure certificat
Certificació de qualitat de FIVclínic segons la norma ISO 9001 d'IQNet

SEF

Certificado SEF 2023

Veure certificat
El nostre Servei de Medicina de la Reproducció participa en el registre SEF