Vitrificació

Vitrificació

La vitrificació és la tècnica de crioconservació més utilitzada actualment en reproducció assistida; especialment eficient en oòcits i embrions. Es tracta d’una congelació molt ràpida en la que s’evita la formació de cristalls de gel que podrien perjudicar les cèl·lules. En general la supervivència i viabilitat cel·lular són molt altes. Gràcies a aquesta tècnica els resultats de la transferència d’embrions en cicles de descongelació ha millorat considerablement.

Indicacions:

  • En tots aquells cicles de fecundació in vitro amb excedents d’embrions després de la transferència. Suposa l’opció a una nova transferència després de la seva descongelació en el moment que convingui més a la parella.
  • Aquells casos en què la transferència en el mateix cicle de la punció no és possible o no és recomanable per motius diversos, com el risc d’hiperestimulació ovàrica, la presència de pòlips, hidrosàlpinx , hidrometra, etc... o la manca d’espermatozoides el dia de la punció.
  • Per a aquelles pacients amb intenció de posposar la maternitat un temps, i decideixen la conservació dels seus gàmetes.
  • Per acumular oòcits o embrions en casos de pacients amb una resposta molt baixa al tractament. Indicat especialment en parelles que realitzen diagnòstic genètic per risc de transmissió d’alguna malaltia, ja que és necessari disposar d’un bon nombre d’embrions.

vitrificacio

Demana una cita

He llegit i accepto la política de privadesa

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepta el seu ús.

ACEPTAR
Aviso de cookies