EmbryoScope

Què és l'EmbryoScope?

L'EmbryoScope és un equip format per un incubador, dissenyat per al cultiu d'embrions humans, i un sistema de captura d'imatges (o “time lapse”) que genera, amb l'ajuda d'un software específic, un vídeo que permet l'anàlisi de les imatges de forma retrospectiva.

Per què és millor? Què aporta?

El registre ininterromput de l'evolució dels embrions, des de la fecundació al blastocist, permet analitzar com i quan succeeixen determinats esdeveniments cel·lulars predictius d'implantació. La informació generada a partir d'aquests paràmetres morfocinètics, fa possible l'establiment d'uns algoritmes que s'apliquen per a la selecció dels embrions amb major potencial d'implantació.
L'Embryscope és un equip dissenyat per cultivar els embrions en les millors condicions de cultiu i, alhora, enregistrar imatges de forma contínua amb les màximes garanties en termes d'exposició dels embrions a la llum.

Quines pacients es poden beneficiar de l'EmbryoScope?

Per les característiques de l'equip com incubador i per les eines que dona el sistema de gravació contínua dels embrions, l'EmbryoScope podria estar indicat en totes les pacients, però se'n poden beneficiar més clarament aquelles pacients que tenen un nombre reduït d'embrions de bona qualitat.

Demana una cita

    He llegit i accepto la política de privadesa