Acompanyament i suport Psicològic

Acompanyament psicològic en el teu projecte de vida

La nostra experiència com a Unitat de Reproducció Assistida ens ha permès comprendre que el benestar emocional de les nostres pacients és molt important per al tractament, per això volem apostar per oferir una atenció psicològica en el nostre servei. Confiem en poder acompanyar-te en el teu projecte de vida.

Per què consultar al psicòleg?

Sabem que tant el diagnòstic d'infertilitat com el seu tractament són, per si mateixos, una important font d'estrès per a les persones involucrades. No a totes les persones els afecta per igual, però, hi ha prou evidència científica del benefici que suposa la pràctica d'estratègies aplicades en aquest moment vital. Se sap que aquestes estratègies o tècniques ajuden a afrontar aquesta situació d'una manera més adaptativa.

Oferim un enfocament individualitzat i integral, contemplant l'esfera biològica, psicològica i social, dels nostres pacients.

Quins són els nostres objectius?

  • Disminuir l'estrès associat a la infertilitat i al tractament
  • Col·laborar en la consecució de la gestació en les millors condicions emocionals

Com podem ajudar-te?

Algunes de les estratègies que utilitzem per consolidar el teu benestar són: l'entrenament en tècniques de reducció de l'estrès, relaxació i detecció de pensaments, entrenament en resolució de problemes, estratègies de comunicació, counseling i psicoteràpia.

Depenent de les teves necessitats i dels teus interessos disposes de sessions en grup o individuals. En qualsevol cas, trobaràs un espai càlid i de comprensió on poder expressar les teves emocions, dubtes i preocupacions.

Estàs embarassada i ara què?

El nostre vincle no acaba aquí, volem acompanyar-te al llarg del teu embaràs. Segurament, els dubtes i moments d'incertesa continuaran després de passar per la Unitat de Reproducció Assistida. Per aquest motiu, volem continuar al vostre costat recolzant i oferint tranquil·litat i escolta.

Durant l'embaràs:

  • Entrenament en tècniques de relaxació: aquestes són prioritàries i s'haurien de mantenir al llarg de tot l'embaràs
  • A partir de la setmana 32 de gestació podràs realitzar un programa d'estimulació prenatal per a embarassades. Els objectius són per una banda, estimular sensorialment al fetus adaptant-nos a cada moment a la seva maduració fetal; per una altra banda, contribuir al benestar matern i a la vinculació maternofetal

Contacte Especialitats mèdiques

    He llegit i accepto la política de privadesa