Sobre el naixement de bessons, a El Periódico

transferencia-embrions
La transferència d’embrions criopreservats: és millor en cicle natural o substituït?
02/2020
Emocions i infertilitat: tallers psicoeducatius per viure millor processos de reproducció
03/2020

Sobre el naixement de bessons, a El Periódico

El naixement de bessons es frena després de triplicar-se en els últims 25 anys. L’evolució tecnològica aconsegueix assegurar més embarassos amb només un embrió, tal com explica Dolors Manau, responsable de reproducció assistida de FIVClínic.

“Abans la taxa d’embarassos era el més important, per això abans es transferien dos, i fins a tres, embrions alhora. Ara, l’èxit del cicle de reproducció s’estableix com un nen nascut a terme i sa”. Així és com Manau explica els avenços en reproducció a la periodista Carme Escales, en un article a “El Periódico” sobre com el naixement de bessons s’ha moderat gràcies a les noves tecnologies que s’apliquen en reproducció.

Com explica Manau, l’evolució tecnològica assegura l’embaràs amb només un embrió: “potents incubadores mantenen embrions de fins a cinc dies de vida –abans només de tres– amb la qual cosa són més forts. Així, amb la transferència d’un és suficient”.

Llegeix l’article: https://www.elperiodico.cat/ca/sanitat/20200229/el-naixement-de-bessons-es-modera-7854094

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepta el seu ús.

ACEPTAR
Aviso de cookies