XVII Beca de la Fundació Dexeus Mujer, per a Yasmina Barral

Test genètic preimplantacional: imprescindible a partir dels 38?
10/2022
L’impacte de l’estil de vida en la SOP
11/2022
Test genètic preimplantacional: imprescindible a partir dels 38?
10/2022
L’impacte de l’estil de vida en la SOP
11/2022

XVII Beca de la Fundació Dexeus Mujer, per a Yasmina Barral

Yasmina Barral, especialista en reproducció assistida de FIVclínic, rep la beca nacional que la Fundació Dexeus Mujer atorga anualment perquè finalitzi el seu projecte de recerca clínica sobre l’impacte de l’estimulació ovàrica al teixit tumoral mamari.

“L’estudi el realitzem sobre pacients que han estat diagnosticades recentment de càncer de mama i se sotmeten a una estimulació hormonal ovàrica per vitrificar ovòcits abans de rebre el tractament de quimioteràpia, que afecta negativament la reserva ovàrica”, explica Barral. “Com que el càncer de mama és un tumor hormonodependent, volem estudiar si es produeixen canvis histològics o genètics sobre el teixit tumoral mamari després de l’estimulació hormonal”.

Yasmina Barral, presentant la recerca clínica què ha estat becada.

Beca a la Recerca Clínica

Les beques de la Fundació Dexeus van dirigides a investigadors joves, llicenciats i titulats superiors en ciències biomèdiques, perquè financin la realització dels seus projectes de recerca a l’àmbit de l’Obstetrícia i la Ginecologia. La Beca de Recerca Clínica s’emmarca en un àmbit concret relacionat amb la Salut de la Dona.

En el marc del 45è Dexeus Forum

La cerimònia de lliurament del Premi i la Beca de la Fundació Dexeus Dona es va celebrar el passat 21 d’octubre, en el marc del 45 “International ART towards the future” Dexeus Forum. A les jornades van assistir prop de 600 experts en reproducció assistida. Entre els quals, líders d’opinió internacional del camp, que van parlar dels avenços en medicina reproductiva: noves formes d’estimulació, increment de la reserva ovàrica i rejoveniment. El Premi se’l va emportar la Dra Anna Veiga, que va parlar sobre el passat, el present i el futur dels Tractaments de Reproducció Assistida.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepta el seu ús.

ACEPTAR
Aviso de cookies